لیست قیمت انواع نردبان کابل

توضیح : قیمت نردبان کابل ها به ريال و بر اساس شاخه دو متری با دیواره 6 سانت و 7 پله میباشد.

تاریخ به روزرسانی : 1402/09/08

سایز نردبان کابل

ضخامت 1/25mm

ضخامت 1/5mm

ضخامت 2mm

نردبان کابل عرض 5 سانت

80000

92000

122000

نردبان کابل عرض 10 سانت

102000

122000

160000

نردبان کابل عرض 15 سانت

125000

150000

198000

نردبان کابل عرض 20 سانت

149000

179000

237000

نردبان کابل عرض 25 سانت

173000

208000

276000

نردبان کابل عرض 30 سانت

159000

190000

253000

نردبان کابل عرض 40 سانت

173000

296000

394000

نردبان کابل عرض 50 سانت

207000

248000

330000

نردبان کابل عرض 60 سانت

242000

290000

383000

با پیشرفت علم و تکنولوژی، امروزه از تجهیزات کارآمدی در صنایع مختلف به‌خصوص صنعت برق استفاده می‌شود. نردبان کابل از جمله این تجهیزات پیشرفته است که با هدف محافظت از کابل‌های برق در برابر عوامل محیطی مخاطره‌آمیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. همان‌گونه که از نام این ابزار پیداست، ظاهری شبیه به نردبان داشته و در محیط‌های مختلف مسکونی، تجاری و صنعتی نصب می‌شود. این سازه‌های فلزی در متریال‌ها و ابعاد متنوعی با ‌توجه‌به نوع کابل‌ها عرضه می‌شوند. در ادامه این مطلب، به توضیحات بیشتری در مورد نردبان‌های کابل و مزیت‌ها و کاربردهای آن‌ها خواهیم پرداخت.

نردبان کابل یا cable ladder با نام های سینی کابل نردبانی و لدر کابل نیز شناخته می شوند . نردبان کابل یکی از اجزای مهم و اصلی سیستم کابل کشی در ساختمان ها و صنایع است . نردبان کابل ها به منظور حفاظت از کابل ها در پروژه های بزرگ و سنگین تجاری , صنعتی و معدنی برای حمل و هدایت بسیار زیاد سیم و کابل برق در سیستم های مدیریت کابل به کار برده می شوند .

اجزای تشکیل دهنده

نردبان کابل از دو ستون با پله های متصل به آن تشکیل شده است و برای پشتیبانی از کابل های برق , ابزار دقیق و مخابرات در مسیرهای طولانی استفاده می شود بنابراین نردبان کابل اغلب در مکان ها و پروژه هایی نصب می شوند که نیاز به توزیع ایمن , مطمعن و سریع با حجم بالایی از کابل دارند از اهمیت بالایی برخوردار است . نردبان کابل با دیواره های صاف مقاومت بسیار زیادی در طول کابل کشی در حدود 100 کیلوگرم در هر متر ایجاد می کند.

مزیت نردبان کابل

نردبان کابل این امکان را فراهم می کند که کابل ها در هر نقطه ای از طول مسیر وارد یا خارج شوند و همچنین جریان هوای آزاد را برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد کابل ها ایجاد می کند و از ویژگی های نردبان کابل می توان به معرض دید و قابل دسترس بودن کابل ها اشاره کرد و برای محافظت از کابل ها در برابر آفتاب و پوسیدگی آن ها و همچنین برف و باران می توان درپوش به آن اضافه کرد .

نردبان کابل در عرض های 10 سانت الی 100 سانت با ضخامت های 1/25 , 1/5 و 2 میل گالوانیزه سرد و گالوانیزه گرم در طول شاخه های 2 و 3 متری قابل تولید می باشد .

نردبان کابل یا cable ladder چیست؟

نردبان کابل با نام لدر کابل نیز در صنعت شناخته می‌شود. این نوع از تجهیزات برقی، یکی از بهترین راهکارها برای صرفه‌جویی در هزینه نصب کابل‌های برق هستند. این نوع از تجهیزات برق به‌منظور مراقبت از سیم‌های برق و نظم دادن به نحوه قرارگیری آن‌ها طراحی شده است. این تجهیزات عمدتا در مسیرهای عمودی نصب می‌شوند، البته قابلیت استفاده در مسیرهای افقی را هم دارند. این تجهیزات با‌توجه‌به ساختار شبیه به نردبان، با عنوان نردبان کابل نیز شناخته می‌شوند. پله‌های استفاده‌شده در این نردبان، از آلیاژ مقاومی ساخته شده و هر یک از آن‌ها دقیقا در داخل ریل‌ها قرار گرفته‌اند.

اگر برای نظم بخشیدن به تعداد زیادی از کابل‌ها نیاز به یک وسیله‌ای کاربردی و کم‌هزینه دارید، نردبان‌های کابل بهترین گزینه برای شما هستند. عملیات نصب این تجهیزات بسیار ساده است. علاوه‌بر موارد فوق، این لوازم به علت داشتن کیفیت ساخت بالا و متریال مقاوم، از طول عمر بسیار بالایی برخوردار هستند.

جنس نردبان کابل

به علت قرارگیری نردبال کابل به صورت دائمی در برابر عوامل محیطی آسیب‌زا، در ساخت آن شرکت‌های تولید‌کننده معتبر عموما از متریال‌های فلزی ضد زنگ و سبک استفاده می‌کنند. لدر کابل‌های باکیفیت و درجه یک از آلیاژ‌های آلومینیوم، فولاد، استیل و گالوانیزه تولید می‌شوند. البته باید به این نکته مهم هم اشاره کرد که نوع متریال به‌کا‌ررفته در لدر کابل‌ها دقیقا به محیطی که قرار است در آن نصب شوند، بستگی دارد.

نحوه تولید نردبان کابل

تمامی افرادی که در صنعت ساختمان‌ساز فعالیت می‌کنند، باید برای تکمیل تجهیزات خود از لدر کابل استفاده کنند. این نوع از تجهیزات برق، نقش سازه نظم‌دهنده حجم بالایی از کابل‌های برق را ایفا می‌کند. بنا‌بر اهمیت بسیار بالای لدرهای کابل، باید این لوازم حتما از فروشگاه‌ها و مراکز تولیدی معتبری تهیه شوند؛ چراکه وجود هر گونه نقص و ایراد در ساختار آن‌ها منجر به بروز مشکلات جدی و جبران‌ناپذیری در سیستم برق‌کشی ساختمان‌ها یا سازه‌ها می‌شود.

در تولید انواع لدر کابل ورق‌های فولادی مشکی‌رنگ و گالوانیزه به‌کار می‌روند. در اولین مرحله از تولید لدرهای کابل، فرایند برش‌کاری آغاز می‌شود. این فرایند باید با دقت بسیار بالایی انجام شود تا در نهایت ورق‌ها با به بهترین شکل ممکن برش داده شوند. به‌منظور کاهش خطاهای رایج در این عملیات، شرکت‌های تولیدی معتبر از دستگاه‌های برش CNC نوع صنعتی استفاده می‌کنند.

مراحل تولید نردبان کابل

لدرهای کابل در 6 مرحله مختلف تولید و به بازار عرضه می‌شوند:

  1. انتخاب نوع ورق

  2. تعیین ابعاد و اندازه نردبان

  3. برش ورق انتخاب شده

  4. پانچ کردن ورق‌ها

  5. خم‌کاری دقیق سازه

  6. اتصال اجزا و قطعات نردبان

  7. بررسی مهندسی لدر کابل

1. انتخاب نوع ورق

در ساخت انواع لدر کابل گالوانیزه گرم یا سرد، عموما از ورق‌هایی با درجه‌بندی گرید A یا B استفاده می‌شود. در ساخت هر یک از انواع لدرهای کابل، نوع ورق انتخاب شده بیشترین اهمیت را دارد. برای نمونه اگر نردبان در محیط‌های مرطوب نصب شود، آن‌گاه باید از ورق‌هایی با گرید A و خاصیت ضد رطوبت استفاده شود.

2. تعیین ابعاد و سایز نردبان

بعد از انتخاب نوع ورق، حال نوبت تعیین اندازه و سایز لدر کابل است. این تجهیزات با طول 3 الی 6 متر تولید می‌شوند. البته طول و عرض این تجهیزات را مشتریان می‌توانند به صورت دلخواه به شرکت تولید‌کننده سفارش دهند.

3- برش زدن ورق‌ها

سومین مرحله از تولید لدرهای کابل، فرایند برش زدن ورق است. در گذشته برای برش زدن ورق‌های این تجهیزات از دستگاه بریک استفاده می‌شد؛ اما امروزه دستگاه‌های مدرن، سریع و دقیق CNC جایگزین این تجهیزات شده‌اند. هر یک از دستگاه‌های CNC می‌توانند ورق‌هایی با طول 2 الی 3 متر را برش دهند. افزون بر این، قابلیت برش ورق‌های این سازه‌ها در ابعاد دلخواه نیز وجود دارد.

4– پانچ کردن ورق‌های نردبان

عملیات پانچ کردن مربوط به متصل کردن بخش‌های مختلف نردبان به یکدیگر است. البته برخی از شرکت‌های تولید کننده نردبان کابل، سوراخ‌هایی را روی ورق نردبان با هدف تبادل هوا ایجاد می‌کنند؛ اما برخی دیگر، از پرس ضربه‌ای برای سوراخ‌کاری هر چه باکیفیت‌تر این سازه‌ها بهره می‌برند.

5- عملیات خمکاری نردبان

یکی از مهم‌ترین مراحل تولید نردبان، مرحله خم‌کاری است. این فرایند عمدتا در بخش‌های داخلی ستون نردبان از قسمت بالا به پایین صورت می‌گیرد. لازم به ذکر است که خم‌کاری نردبان‌های کابل تنها توسط دستگاه‌های NC انجام می‌شود. پروسه خماری به ضخامت ورق بستگی دارد، به‌علاوه‌این فرایند در زوایای مختلف بسته به نوع ورق بین 45 تا 90 درجه انجام می‌شود.

6– متصل کردن قطعات نردبان

نردبان کابل، از قطعات مختلفی تشکیل می‌شود. برای اتصال این قطعات باید از روشی مطمئن استفاده شود. در بیشتر مواقع به منظور افزایش استحکام و قدرت این سازه، روش اتصالات پرسی به‌کار برده می‌شود. در مقابل، ممکن است روش جوشکاری برای اتصال قطعات لدرهای کابل مورد استفاده قرار گیرد.

7– بررسی مهندسی لدر کابل

بازرسی آخرین و مهم‌ترین مرحله از تولید انواع لدر کابل است. این نوع سازه‌ها در 4 مرحله زیر مورد بررسی کمی و کیفی قرار می‌گیرند:

  • بررسی اولیه نردبان از نظر نوع متریال استفاده شده

  • بررسی سازه به هنگام تولید

  • بررسی نردبان بعد از اتمام فرایند آبکاری

  • بررسی نهایی لدر کابل

کاربرد نردبان کابل چیست ؟

جمع‌آوری کابل‌ها:

نردبان کابل به‌عنوان یک ابزار جمع‌آوری کابل‌ها به کار می‌روند. با نصب کابل‌ها درون نردبان کابل، این کابل‌ها در سطح بالاتری از زمین قرار می‌گیرند و در این صورت کابل‌ها از آسیب‌های احتمالی مانند تصادفات و دیگر خطرات که در سطح زمین وجود دارند، محافظت می شود .

حفاظت و حفظ عمر کابل:

با نصب کابل درون لدر کابل، کابل‌ها در مقابل آسیب‌های مختلف مانند ضربه، فشار و گره‌خوردن محافظت می‌شوند و عمر آن‌ها نیز افزایش می‌یابد.

رعایت استانداردهای ایمنی:

لدر کابل به‌منظور رعایت استانداردهای ایمنی در نصب کابل‌ها به کار می‌روند. این استانداردها به‌منظور جلوگیری از خطرات حاصل از نصب کابل‌ها در محیط کار و ساختمان‌ها تدوین شده‌اند.

دسترسی آسان:

با نصب کابل درون لدر کابل، دسترسی به کابل‌ها در آینده برای تعمیر و نگهداری آسان‌تر خواهد بود. ازآنجاکه کابل‌ها درون نردبان کابل قرار می‌گیرند، نیاز به خراب‌کردن دیوار یا سقف برای دسترسی به کابل‌ها نخواهد بود.

موارد کاربرد لدر کابل در صنعت عبارت‌اند از:

  • محافظت از کابل‌ها در مسافت‌های طولانی

  • کاهش هزینه‌های مربوط به تعمیرات کابل‌ها

  • استفاده از نردبان به جای سینی کابل

  • کاهش خطراتی همچون سوختن کابل‌های برق

  • ایجاد انشعابات مختلف

  • کابل‌کشی‌های فوق سنگین و صنعتی

  • نگهداری از کابل‌های بزرگ و ضخیم

  • صنایع نفت و گاز

  • مراکز تجاری

  • بیمارستان‌ها و مراکز نظامی

  • فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های قطار و مترو

  • نصب انواع کابل کامپیوتر

  • کابل ترموکوپل

انواع نردبان کابل

انواع نردبان کابل که در صنعت مدیریت کابل استفاده می شود به شرح زیر می باشد :

  1. نردبان کابل گالوانیزه سرد :

از این مدل اغلب در محیط های داخل مانند سوله ها و شهر هایی با آب و هوای خشک و رطوبت صفر استفاده می شود. نردبان کابل گالوانیزه سرد به طور گسترده در صنعت برق به کار گرفته می شوند . این محصول از ورق فولادی گالوانیزه فابریک تولید می شود و معمولا در محیط هایی که از رطوبت کمتری برخوردار است مانند محیط های داخلی سالن ها و سوله ها و شهرهایی با آب و هوای خشک که احتمال فرسایش و خوردگی کمتر است استفاده می شوند . شیوه ی تولید این محصول به این صورت است که بعد از انجام فرآیند سوراخ کاری ( پانچ ) و برشکاری روی ورق گالوانیزه آن را خمکاری کرده و سپس برای تحویل و نصب آماده می باشد .

  1. نردبان کابل گالوانیزه گرم :

از این مدل اغلب در محیط های باز و شهر های رطوبتی و موتورخانه ها به دلیل وجود رطوبت استفاده می شود. معمولا در اکثر محیط‌های بیرونی و صنعتی با شرایط سخت، استفاده از نردبان کابل فولادی توصیه می‌شود. به طور کلی نردبان کابل گالوانیزه آبکاری گرم HDG ، نوع دیگری از نردبان های گالوانیزه است که معمولاً در مناطق شرجی با رطوبت بالا و موتور خانه ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای تولید این محصول، به ورقی با حداقل ضخامت ۱٫۵ میلی‌متر نیاز است. در این ضخامت از ورق روغنی استفاده می‌شود. درحالی‌که برای ضخامت‌های ۲ میلی‌متر، از ورق سیاه استفاده می‌کنند. نردبان کابل گرم ضمن دارا بودن ظاهر مناسب و زیبا، باید از مقاومت بالایی نیز برخوردار باشد.

ویژگی های نردبان کابل

از ویژگی ها لدر کابل می توان به ساختار باز آن اشاره کرد که از نظر دید بصری , نگهداری سیم و کابل های برق را آسان می کند و از طرفی افزایش دمای کابل ها را با گردش هوای بهتر محدود می کند و در صورت فعال شدن سیستم آبرسانی آتش نشانی از حبس شدن آب جلوگیری می کند .یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد نردبان کابل را می توان به زمان نصب و قیمت کمتر از سینی کابل اشاره کرد.

نردبان کابل چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟ این سوال ذهن بسیاری از افرادی را که با لدر کابل‌ها آشنایی چندانی ندارند، درگیر کرده است. همان‌گونه که در مطالب بالا گفته شد، لدر کابل‌ها ساختاری شبیه به نردبان دارند؛ اما در اصل به‌عنوان یک محافظ کابل استفاده می‌شوند. در این نوع تجهیزات برقی، پله‌ها معمولا با فاصله 25 سانتی‌متری از یکدیگر قرار می‌گیرند. با‌توجه‌به استانداردهای ساخت لدرهای کابل، این تجهیزات تنها برای محافظت از کابل‌های ضخیم مناسب هستند.

سیم‌های برق نسبت به کابل‌های برق قطر و ضخامت کمتری دارند؛ به‌همین‌دلیل از تجهیزات Cable Ladder غالبا در نظم دادن به کابل‌ها استفاده می‌شود. طول این نردبان‌ها بین 2 تا 3 متر بوده و به هنگام نصب آن‌ها از پیچ‌های مخصوصی استفاده می‌شود. تعداد پیچ‌های مورد نیاز برای نصب این سازه‌ها در محل مورد نظر بر اساس ارتفاع یا طول نردبان محاسبه می‌شود.

مزایای استفاده از نردبان کابل

مزایای لدر کابل چیست؟ لدر کابل‌ها بهترین راهکار برای صرفه‌جویی در هزینه‌های گزاف سیم‌کشی ساختمان‌ها و مراکز صنعتی و اداری هستند. این نردبان‌ها به علت داشتن ابعاد بهینه قابلیت نصب تقریبا در هر نوع مکانی را دارند. بزرگ‌ترین مزیت لدرهای کابل این است که کابل‌های برق در آن‌ها به گونه‌ای قرار می‌گیرد که به‌راحتی قابل دسترس و تغییر هستند. حتی فرایند اضافه کردن کابل‌های جدید به این تجهیزات بسیار ساده و راحت است. تسهیل فرایند بازرسی و تعمیر کابل‌های آسیب‌دیده از جمله مزایای بالقوه نردبان‌های کابل است. سینی کابل تعبیه شده در این نردبان‌ها، علت اصلی دسترسی سریع و راحت به کابل‌هاست. مزایای این تجهیزات را می‌توان به‌صورت زیر دسته‌بندی کرد:

  • صرفه‌جویی در هزینه‌ها

  • افزایش طول عمر کابل‌های برق

  • قابلیت نصب در هر مکان

  • کیفیت ساخت بالا

  • تحمل وزن‌های بالا

اجزای تشکیل دهنده نردبان کابل

لدر کابل از 2 ستون و 7 پله تشکیل شده است که اندازه ارتفاع دیواره یا عمق ستون نردبان کابل استاندارد 6 سانت می باشد و 7 پله در فاصله های 25 سانتی از هم نصب شده اند.

پله های لدر کابل در دو نوع پله پانچ شده و پله ریل چنگالی می باشد که با توجه به نظر کارفرما انتخاب می شوند و موضوعی که بسیار حائز اهمیت است این است که در پله های پانچ شده , کابل ها با بست کمربندی و در پله های ریل چنگالی , کابل ها با بست چنگالی مهار می شوند.

تولید کننده نردبان کابل گالوانیزه در ایران

متعلقات نردبان کابل

لدر کابل در شاخه های 2 الی 3 متری تولید و عرضه می شوند , اما برای ایجاد تغییر جهت مسیر و تغییر عرض تعداد زیادی متعلقات نردبان کابل که به شرح زیر می باشد تولید می گردد:

رابط  (بغل بند) , زانو افقی , زانو عمودی داخلی , زانو عمودی خارجی , سه راهی , چهارراهی ,تبدیل 

قیمت نردبان کابل

نردبان کابل گالوانیزه گرم

قیمت نردبان کابل با توجه به گالوانیزه سرد و گرم بودن , ضخامت ورق , ارتفاع دیواره ستون , عرض نردبان کابل , پله پانچ شده یا ریل چنگالی بودن بستگی دارد.

به طور مثال :

قیمت نردبان کابل عرض 10 سانت حدودا از 80000 الی 120000

قیمت نردبان کابل عرض 20 سانت حدودا از 10000 الی 160000

قیمت نردبان کابل عرض 30 سانت حدودا از 120000 الی 200000

قیمت نردبان کابل عرض 40 سانت حدودا از 160000 الی 250000

قیمت نردبان کابل عرض 50 سانت حدودا از 200000 الی 300000

قیمت نردبان کابل عرض 60 سانت حدودا از 250000 الی 370000

در این مطلب، تمامی توضیحات مورد نیاز در راستای پاسخ دادن به سوال نردبان کابل چیست را در اختیار شما قرار دادیم. نردبان کابل، ازجمله پرکاربردترین و مهم‌ترین تجهیزات برقی است که با هدف کاهش خطرات ناشی از نصب و اجرای کابل‌های ولتاژ بالای برق در مکان‌های مختلف نصب می‌شود. لدر کابل، بهترین محافظ انواع سیم و کابل برق است که علاوه‌بر داشتن هزینه کم، قدرت هادی و جریان برق را افزایش می‌دهد.

برای دیدن نمونه کارهای تولید شده در زمینه نردبان کابل به پیج اینستاگرام مجموعه مراجعه کنید .

همچنین شما عزیزان می توانید برای اطلاع از قیمت سینی کابل , قیمت لوله فولادی برق به لینک های مشخص شده مراجعه فرمایید .

به ما امتیاز دهید!
[کل: 2465 میانگین: 5]